Poți Să Iei Auto În Rate Fără Biroul De Credit? Da. Află Cum, Aici

De-abia ți-ai luat permisul și arzi de nerăbdare să ai propria mașină?

Sau te-ai săturat de mașina actuală care te lasă în drum atunci când ți-e lumea mai dragă?

Sau pur și simplu tânjești după un anumit tip de mașină și "îți arde buza" să ți-o cumperi acum?

Dacă:

- ai nevoie de o mașină și decizia ta este să îți iei una second hand;

- la partea financiară lucrurile nu stau tocmai roz, așa că, cea mai viabilă opțiune pe care o ai este un credit auto, deoarece nu îți permiți nicicum să iei mașina "cu banii jos";

- soluțiile pe care le cauți pentru achiziția mașinii sunt în zona "cum să îți iei auto în rate fără biroul de credit"

... atunci stai fără griji. Ai ajuns fix unde trebuia. 

auto in rate fara biroul de credit

Cum să îți iei un autoturism în rate fără Biroul De Credit

  Nu te așteptai să pun punctul pe "i" așa repede? Ei bine, ghici ce: nu vom sta prea mult la discuții. Suntem aici ca să trecem la fapte.

  Așadar, dacă din diverse motive "te-i pus rău cu banca" și numele tău a apărut în Biroul de Credit te înțeleg prea bine de ce cauți pe Google variante alternative, prin care să îți iei o mașină.

  Și da, așa cum, dacă ți-ai făcut puțin temele înainte să dai peste acest articol, ți-ai dat seama, una din soluții ar fi să apelezi la un IFN pentru creditul auto mult dorit.

  Amiteam te poate ajuta cu cea mai avantajoasă soluție.

  Condițiile obținerii unui credit pentru auto second hand destinat persoanelor fizice

   - ai între 23-72 ani

   - lucrezi la actualul loc de muncă de cel puțin 3 luni

   Avantajele obținerii unui credit auto pentru restanțieri prin Amiteam

    - creditul auto solicitat poate fi până la valoarea de 60 000 lei, pentru ca tu să-ți poți achiziționa mașina mult dorită.

    - îți poți cumpăra o mașină care poate avea până la 13 ani vechime  (număr de ani calculat raportându-ne la momentul în care se va finaliza plata ultimei rate a creditului). Astfel, te asiguri că alegi marca și modelul de mașină care îți place.

    - nu se ține cont de gradul de îndatorare existent la momentul solicitării creditului auto.

    - în vederea obținerii unui credit auto de valoare mai mare se iau în considerare toate tipurile de venituri, nu doar cele salariale ci și cele din activități independente, venituri din PFA, venituri din chirii.

    - ești încă din prima zi proprietarul mașinii, pe când dacă ai lua mașina în leasing, firma de leasing ar fi proprietara mașinii până în momentul în care achiți ultima rată.

    - îți poți lua mașină din parcurile auto sau dealeri auto autorizați. În felul acesta, mergi la sigur, achizitionându-ți o mașină căreia i se cunoaște proveniența și care, deși este second hand, a fost folosită în anumite condiții, are o uzură care nu depășește anumite limite etc.

    - nu trebuie să te deplasezi absolut nicăieri. Consultanții AmiTeam se ocupă absolut de tot. Chiar și de întocmirea poliței RCA.

    - avansul pentru cumpărarea mașinii, dacă iei creditul auto prin AmiTeam e de doar 5%. Compară acest procent... cu cel solicitat de bancă, care e undeva între 25-40%.

    Completează formularul de mai jos și haide să stăm de vorbă. Vom încerca împreună să găsim cea mai bună soluție pentru tine.
    Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

    Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro, Nr Telefon: 0744389783

    REGISTER YOUR SPOT NOW

    Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

    We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

    Close
    Call Now ButtonSună Acum