Cum Poți Obține Un Card De Credit Dacă Ești Rău Platnic

Daca ai căutat pe Google măcar o dată “card de credit pentru rău platnici” sau ceva asemănător, încercând să afli ce poți face pentru a obține un card de credit dacă te afli în Biroul de Credite, citește în continuare. Acest articol este pentru tine.

Viața de zi cu zi poate fi dificilă, multe responsabilități, bătăi de cap, deadline-uri și un program încărcat. În toată această rutină stresantă, se poate întâmpla să întârzii cu plata creditelor la bancă. Nu este nimic nemaiauzit. Se poate întâmpla oricui.

În această situație, Ami Team îți vine în ajutor, punându-ți la dispoziție materiale informative, precum acesta, pe care tocmai îl citești, pentru ca tu să afli răspunsurile la orice nelămurire sau curiozitate ai putea avea. 

Așa cum îți poți imagina, atunci când vine vorba de acordarea de carduri de credit pentru rău platnici, băncile au o reținere în a acorda credite rău platnicilor. Însă exista și soluții la aceasta situație. Poți conta 100% pe specialiștii echipei Ami Team. Ei te vor ajuta să obții un card de credit rapid pentru nevoile personale.

  Ce înseamnă rău platnic?

   Dacă ești în căutarea unei soluții pentru obținerea unui credit bancar în urma unor întârzieri de plată a ratelor la o anumită bancă, probabil te-ai mai întâlnit cu termenul de rău platnic. 

   Statutul de rău platnic se referă la întârzierea plații datoriilor, în cazul nostru, la bancă. În acest caz, intri în evidența Biroului de credite, care se ocupă cu colectarea de informații aparținând persoanelor fizice și, implicit, cu înregistrarea clienților rău platnici. 

   Totodată, aici este bine sa-ți menționez că, există două categorii de rău platnici. Sunt persoane care, din varii motive personale, justificabile, întârzie cu plata datoriilor bancare. Însă exista și persoane care, în mod voit, își fac un credit urgent fără a mai restitui banii.

   Dacă totuși te afli în prima categorie și întâmpini o situație cel puțin dificilă, află că sunt șanse ca să mai poți obține credite, chiar dacă te afli pe lista neagră. Există situații speciale, însă, în care, întârzierile sunt cauzate de factori externi și nu depind de tine, iar tu poți contesta acest fapt. 

   Din păcate, însă, astfel de situații sunt greu demonstrabile. Trebuie să ții cont de faptul că, pentru a putea accesa un nou credit bancar, trebuie să ajungi cu achitarea restanțelor bancare la zi. De aceea noi suntem aici să te ajutăm, să analizăm problema și să te ghidăm spre alegerea celei mai bune soluții.

    Ce este Biroul de Credite?

     Ce este și cu ce se ocupă Biroul de Credite? Care este raportul dintre clienții rău platnici și această instituție?

     După cum am menționat anterior, Biroul de Credite este o instituție, mai exact o societate pe acțiuni creată la inițiativa a 21 de bănci. Biroul de Credite are în vedere atât persoanele fizice cu un istoric bancar negativ, precum și firmele cu datorii la bancă. 

     În ceea ce privește relația dintre categoriile de persoane sau firme vizate și această organizație, este important modul prin care Biroul de Credite ține evidența asupra restanțelor de ordin financiar. Toată această analiză, precum și gradul de îndatorare se află stocate într-o listă a rău platnicilor. 

     Biroul de Credit deține, astfel, un sistem de notare prin care acordă un calificativ fiecărui client în funcție de acțiunile sale precedente în raport cu sistemul bancar. Așadar, o bancă are posibilitatea, în cazul accesării unei astfel de liste, sa vadă toate datele aparținând oricărei persoane fizice ori firme, ce se află pe "lista neagră".

     De asemenea, aceste date se află la îndemâna oricărei persoane fizice și pot fi accesate, astfel existând posibilitatea de a lua la cunoștință dacă te afli sau nu într-un astfel de scenariu. 

     Dacă dorești să afli dacă numele tău există în lista de rău-platnici mai ai și varianta de a trimite printr-o solicitare pe e-mail, poștală sau telefonică la instituția bancară cu care ai intenția de a colabora. În același timp, Biroul de Credit asigură acces și la o bază de date a clienților care nu au depășit termenul de plată.

     Și indiferent care ar fi "eticheta" pe care ți-a pus-o Biroul de Credit, nu dispera, orice problemă își găsește rezolvare, mai ales în compania oamenilor potriviți. 

     Ai încredere în experiența echipei AMI Team. Noi îți garantăm că te scoatem din impas. De asemenea, îți stăm la dispoziție, indiferent ce nelămurire întâmpini. Lasă totul în seama noastră!

     Experții noştri în materie de credite vor analiza problema cu care te confrunți și îți vor oferi o soluție optimă, personalizată în funcție de nevoile tale și, bineînțeles, eficientă. 

     Cine suntem noi?

      "Cine suntem noi și de ce suntem oamenii potriviți pentru tine?" e întrebarea care poate îți trece prin minte, dar la care noi avem, cu siguranță, răspunsul. 

      Suntem o firmă importantă pe piața intermedierilor de credite, ale cărei baze au fost puse în 2008, perioadă în care criza economică atingea cote alarmante.

      Ne recomandă experiența, profesionalismul și simțul responsabilității, motiv pentru care te poți baza pe noi ca pe un aliat de încredere în rezolvarea problemelor de ordin financiar, în ceea ce privește relația cu sistemul bancar. 

      Lasă-ne să fim “Amicul planurilor tale”. Contactează-ne azi!        Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

       Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro, Nr Telefon: 0744389783

       REGISTER YOUR SPOT NOW

       Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

       We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

       Close
       Call Now ButtonSună Acum