Cum Poți Obține Un Card De Credit Dacă Ești Rău Platnic

Daca ai căutat pe Google măcar o dată “card de credit pentru rău platnici” sau ceva asemănător, încercând să afli ce poți face pentru a obține un card de credit dacă te afli în Biroul de Credite, citește în continuare. Acest articol este pentru tine.

Viața de zi cu zi poate fi dificilă, multe responsabilități, bătăi de cap, deadline-uri și un program încărcat. În toată această rutină stresantă, se poate întâmpla să întârzii cu plata creditelor la bancă. Nu este nimic nemaiauzit. Se poate întâmpla oricui.

În această situație, Amiteam îți vine în ajutor, punându-ți la dispoziție materiale informative, precum acesta, pe care tocmai îl citești, pentru ca tu să afli răspunsurile la orice nelămurire sau curiozitate ai putea avea. 

Așa cum îți poți imagina, atunci când vine vorba de acordarea de carduri de credit pentru rău platnici, băncile au o reținere în a acorda credite rău platnicilor. Însă exista și soluții la aceasta situație. Poți conta 100% pe specialiștii echipei Amiteam. Ei te vor ajuta să obții un card de credit rapid pentru nevoi urgente.

  Ce înseamnă rău platnic?

   Dacă ești în căutarea unei soluții pentru obținerea unui credit bancar în urma unor întârzieri de plată a ratelor la o anumită bancă, probabil te-ai mai întâlnit cu termenul de rău platnic. 

   Statutul de rău platnic se referă la întârzierea plății datoriilor, în cazul nostru, la bancă. În acest caz, intri în evidența Biroului de Credit, care se ocupă cu colectarea de informații aparținând persoanelor fizice și, implicit, cu înregistrarea clienților rău platnici. 

   Totodată, aici este bine să-ți menționez că, există două categorii de rău platnici. Sunt persoane care, din varii motive personale, justificabile, întârzie cu plata datoriilor bancare. Însă există și persoane care, în mod voit, își fac un credit urgent fără a mai restitui banii.

   Dacă totuși te afli în prima categorie și întâmpini o situație cel puțin dificilă, află că sunt șanse ca să mai poți obține credite, chiar dacă te afli pe lista neagră. Există situații speciale, însă, în care, întârzierile sunt cauzate de factori externi și nu depind de tine, iar tu poți contesta acest fapt. 

   Din păcate, însă, astfel de situații sunt greu demonstrabile. Trebuie să ții cont de faptul că, pentru a putea accesa un nou credit bancar, trebuie să ajungi cu achitarea restanțelor bancare la zi. De aceea noi suntem aici să te ajutăm, să analizăm situația ta și să te ghidăm spre alegerea celei mai bune soluții.

    Ce este Biroul de Credit?

     Ce este și cu ce se ocupă Biroul de Credit? Care este raportul dintre clienții rău platnici și această instituție?

     După cum am menționat anterior, Biroul de Credit este o instituție, mai exact o societate pe acțiuni creată la inițiativa a 21 de bănci. În Biroul de Credit sunt înregistrate persoanele fizice cu un istoric bancar negativ sau pozitiv, cu toate informațiile aferente. 

     În ceea ce privește relația dintre categoriile de persoane vizate și această organizație, este important modul prin care Biroul de Credit ține evidența asupra restanțelor de ordin financiar. Toată această analiză, precum și gradul de îndatorare se află stocate într-o listă a rău platnicilor. 

     Biroul de Credit deține, astfel, un sistem de notare ”scorul FICO”, probabil ai auzit de acest termen, prin care acordă un calificativ fiecărui client în funcție de acțiunile sale precedente în raport cu sistemul bancar. Așadar, o bancă și un IFN are posibilitatea, în cazul accesării unei astfel de liste, sa vadă toate datele aparținând oricărei persoane fizice, ce se află pe "lista neagră".

     De asemenea, aceste date se află la îndemâna oricărei persoane fizice și pot fi accesate, astfel existând posibilitatea de a lua la cunoștință dacă te afli sau nu într-un astfel de scenariu. 

     Indiferent care ar fi "eticheta" pe care ți-a pus-o Biroul de Credit, nu dispera, orice problemă își găsește rezolvare, mai ales în compania oamenilor potriviți. 

     Ai încredere în experiența echipei Amiteam. Noi îți stăm la dispoziție, indiferent ce nelămurire întâmpini. Lasă totul în seama noastră!

     Experții noştri în materie de credite vor analiza situația cu care te confrunți și îți vor oferi o soluție optimă, personalizată în funcție de nevoile tale și, bineînțeles, eficientă. 

     Cine suntem noi?

      "Cine suntem noi și de ce suntem oamenii potriviți pentru tine?" e întrebarea care poate îți trece prin minte, dar la care noi avem, cu siguranță, răspunsul. 

      Suntem o firmă importantă pe piața intermedierilor de credite, ale cărei baze au fost puse înca din 2008.

      Ne recomandă experiența, profesionalismul și simțul responsabilității, motiv pentru care te poți baza pe noi ca pe un aliat de încredere în rezolvarea problemelor de ordin financiar, în ceea ce privește relația cu sistemul bancar. 

      Contactează-ne azi și verificăm dacă ești eligibil pentru un card de credit chiar și dacă ai întârzieri la biroul de credit!
       Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

       Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro

       REGISTER YOUR SPOT NOW

       Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

       We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

       Close