Ce Bancă Dă Credite Rău Platnicilor

Te gândești că, dacă ești rău platnic nu mai poți lua credit?

Ei bine, poate că înainte chiar așa era, însă în 2022 lucrurile stau cu totul diferit.

Așa că, dacă te întrebi: Ce bancă dă credite rău platnicilor? în rândurile următoare vei afla cu siguranță răspunsul.

Dacă ai nevoie urgentă de bani, în mod sigur există IFN-uri (instituții financiare nebancare) care te pot ajuta rapid cu obținerea împrumutului mult dorit.

În felul acesta, sari peste verificarea bazei de date în Biroul de Credit și obții banii de care ai nevoie rapid, chiar dacă figurezi pe lista rău platnicilor.

  ce banca da credit rau platnicilor

  Câte bănci dau credite rău platnicilor în 2022?

   Răspunsul scurt: destul de puține.

   E normal că, dacă ai rămas în urmă cu plata ratelor la bancă și te gândești la o refinanțare, să te adresezi întâi băncii. Însă, dacă numele tău deja este "pe lista neagră", adică figurează în Biroul de Credit sunt slabe șanse ca tu să primești un răspuns afirmativ la cererea ta de refinanțare a creditului pe care-l ai.

   Desigur, dacă ții neapărat să lucrezi în continuare cu banca și nu vrei sub nicio formă să apelezi la un IFN, ar mai fii o soluție: apelează la un intermediar de credite bancare.

   El are "uneltele necesare" ca să facă profilul tău din Biroul de credit "ca nou" și astfel îți crești semnificativ șansele să obții de la bancă, împrumutul dorit.

   Noi, Echipa AmiTeam te putem ajuta cu acest serviciu.


   Ce face mai exact AmiTeam?

    AmiTeam este intermediar pe piața de credite bancare și nebancare. Pe scurt, colaborăm atât cu bănci cât și cu IFN-uri.

    Și da, primim comision de la aceste instituții pentru intermedierea acestor tranzacții. 

    Partea bună? Pe tine nu te costă nimic în plus.

    Ba chiar mai mult. Având un istoric de peste 10 ani în acest domeniu de activitate, ne face să avem parteneriate solide și să obținem oferte chiar mai avantajoase decât ai obține dacă te-ai duce tu direct la bancă sau la IFN să semnezi direct cu ei pentru împrumut.

    Dar revenind la subiectul principal: noi, echipa AmiTeam, la întrebarea "Ce bancă acordă credite rău platnicilor?" îți recomandăm, mai ales dacă te gândești să acționezi pe cont propriu, pentru a scuti timp și alergătură, să apelezi direct la un IFN pentru că ai mai multe șanse.

    Dacă în schimb, dorești să te ajutăm noi, dă click pe butonul "Aplică Acum", completează un scurt formular care-ți va lua maxim 30 secunde și unul dintre consultanții noștri financiari te va contacta în cel mai scurt timp. Împreună vom evalua situația ta și vom alege împreună între varianta de a apela la bancă sau IFN în funcție de cazul tău particular + îți vom prezenta și cea mai avantajoasă soluție de împrumut pe care noi ți-o putem oferi prin prisma parteneriatelor pe care le avem. 

    Completează formularul de mai jos și haide să stăm de vorbă. Vom încerca împreună să găsim cea mai bună soluție pentru tine.
    Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

    Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro, Nr Telefon: 0744389783

    REGISTER YOUR SPOT NOW

    Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

    We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

    Close
    Call Now ButtonSună Acum