Cum Obții Un Credit Dacă Ai Istoric Negativ?

Dacă ai ajuns să citești acest articol, cel mai probabil te afli în situația în care ai un istoric negativ în Biroul de Credit. Nu îți face griji, acest articol nu are ca scop să te judece pentru întârzierea plății ratelor care te-au dus pe panoul Biroului de Credit. Nicidecum! 

Sunt "N" motive din cauza cărora oamenii ajung să întârzie cu plata ratelor și nu pentru că ar fi delăsători, ci pentru că atunci când au luat creditul nu se gândeau că vor rămâne fără job peste câțiva ani sau că o pandemie mondială ne va lovi. Acestea sunt doar câteva din cele mai des întâlnite motive, însă, oricare ar fi motivul tău, sunt sigură că nu este mai puțin important sau valid. 

Indiferent care este motivul pentru care ești raportat cu istoric negativ dacă ai nevoie de un credit, ai ajuns în locul potrivit! 

Sunt mulți cei care își pun întrebarea...

  credit cu istoric negativ

  Mai poți accesa un credit dacă ai istoric negativ?

   Răspunsul meu la această întrebare te va uimi și te va bucura în același timp. Da, mai poți accesa un credit, chiar dacă ai fost raportat cu istoric negativ. Însă, nu o face de unul singur. Șansele ca o bancă sau un IFN să îți acorde un credit sunt destul de mici. Dar, într-adevăr, sunt unele instituții financiare care acordă credit chiar și cu un istoric negativ de plată. 

    Cum poți scăpa de istoricul negativ?

     Dacă ai la activ doar o mică întârziere a plății, dar după aceasta ți-ai plătit la timp ratele, poți ieși de pe lista de rău platnici, sau ți se poate uita istoricul negativ. 

     Totuși, sunt situații mai complicate, cu întârzieri destul de mari care necesită o analiză mai amănunțită. Important este să nu îți pierzi speranța. Iar aici și acum, ești în locul potrivit, în care vei găsi o soluție pentru situația ta. 

     Ce posibilități sunt în astfel de situații? 

      Să apelezi la ajutorul unui intermediar de credite. Acesta te va ghida pas cu pas deoarece are experiență în obținerea creditelor și știe bine ce face. Până la urmă, trebuie să fii de acord cu mine că nu te poți pricepe la toate la fel de bine. Tu ești as în domeniul tău, intermediarul de credite... în domeniul creditelor. 

      În plus, prin mâna unui intermediar de credite au trecut sute de situații similare cu a ta, a obținut credite pentru persoane cu istoric bancar diferit, deci pe scurt, s-a confruntat cu multiple situații și a învățat să găsească rezolvare la ele. Nicio situație complicată nu îl va uimi sau speria, pentru că a văzut deja multe. 

      Care este rolul unui intermediar de credite?

       Ei bine, treaba stă în felul următor. Tu contactezi un intermediar de credite cu experiență, îi explici pe larg situația ta și istoricul tău bancar și acesta va prelua frâiele de aici. Oricât de independent ai fi, sunt situații în care chiar trebuie să ceri ajutor. 

       Iar atunci când ai nevoie disperată de un credit, din orice motiv, (pentru că așa cum ți-am menționat din începutul articolului, nu ești în sala de judecată iar eu nu îți voi stabili sentința) trebuie să îți îndrepți atenția spre oameni care chiar te pot ajuta să ieși din acest impas. 

       Pentru a nu te complica tu cu drumuri de la o bancă la alta și pentru a nu primi refuz după refuz, un intermediar va face totul în locul tău și tu vei fi la curent cu tot procesul. 

       Acum că sunt sigură că ți-am atras atenția spunându-ți că serviciile intermediarilor de credite sunt binevenite, mai vin cu o veste bună. Cum îți sună credit online pentru istoric negativ în Biroul de Credit? 

       Practic tot ce trebuie tu să faci este să apelezi rapid la un intermediar de credite precum Amiteam, iar ei se vor ocupa de tot. Nici macăr nu trebuie să te deplasezi până la sediul lor, nu mai spun de restul drumurilor de care vei fi scutit. Vei aplica online pentru o refinanțare a creditului chiar cu istoric negativ. 

       Nu trebuie decât să completezi formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din intermediarii noștrii iscusiți, care îți va pune mai multe întrebări despre istoricul tău bancar și despre produsul bancar de care ai nevoie. 

       Întreaga discuție este una amicală, nimic formal sau oficial, pentru că ne dorim să te ajutăm ca pe un bun prieten, astfel că poți uita de atmosfera aceea apăsătoare pe care o resimți în sediul băncilor. Noi nu ne dorim decât să te ajutăm. Cunoastem condițiile de creditare de la toate băncile importante și vom consulta întreaga ofertă bancară pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine, pentru ca tu să îți poți îndeplini visele. 

       Nu mai pierde timpul și hai să ne auzim la o discuție telefonică! Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
       Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

       Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro

       REGISTER YOUR SPOT NOW

       Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

       We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

       Close