De ce să îți iei un credit ipotecar prin Ami Team?

De regulă, optăm pentru un credit ipotecar pentru achiziția unei case sau al unui apartament.

Valoarea creditului

Între 5.000-500.000 euro. Valoarea maximă este stabilită în funcție de criteriile tale de eligibilitate și de băncile partenere.

Perioada creditului

Între 6 și 360 luni, ultima rată nu poate fi mai târziu de vârsta de 65 ani, însă în unele cazuri chiar și 70 ani.

Venituri acceptate

Venitul minim este reprezentat de venitul minim pe economie. Însă, în majoritatea cazurilor băncile nu acceptă venitul minim pe economie pentru acordarea unui credit.

Coplătitori

Se acceptă ca și coplătitor orice persoană care are același domiciliu cu solicitantul, sau orice altă persoană care este rudă de gradul 2.

Garanții

Creditul ipotecar se garantează cu veniturile participanților la credit și cu imobilul care se achiziționează.

Dobânda

Poate fi fixă pe 5 sau 10 ani sau variabilă. Dobânda fixă este de obicei mai mare decât cea variabilă și nu există comision de rambursare anticipată.

Acte necesare

Doar în cazuri izolate, băncile pot solicita și alte documente justificative în completarea celor menționate anterior.

De ce să ne alegi pe noi?

Deoarece avem experiență de peste 10 ani în serviciile de consultanță bancară. Venim în ajutorul fiecărui client în parte cu cele mai bune sfaturi și soluții

Aplică și tu pentru un credit ipotecar! Completează formularul următor și te vom contacta în maxim 2-3 ore, dacă ai aplicat în prima parte a zilei, sau în ziua următoare daca ai aplicat după masă.

MenuClose

Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str. Turturelelor nr. 50, et. 3, ap 6, Sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro,