Află Dacă Se Pot Obține Credite Pentru Rău Platnici

Încă ai o mulțime de rate la bancă, te afli deja pe lista de rău platnici în Biroul de Credit din pricina unor dificultăți financiare dar totuși speri să obții încă o refinanțare?

Cea mai bună alegere este să apelezi la un intermediar de credite. El te va ajuta pas cu pas, pentru că are experiență în obținerea de credite… chiar și pentru rău platnici.

Știu că cea mai ușoară soluție de a ieși din anumite situații de urgență este să apelezi la un împrumut bancar.

Iar, din păcate, uneori, poți ajunge să ai restanțe. Orice mică întârziere a plății te va trece pe lista de rău platnici. Nu trebuie, însă, să te lași afectat de acest lucru deoarece există metode prin care poți scăpa de acest statut.

credite pentru rau platniciAplică Acum!

Ce este Biroul de Credit și ce înseamnă mai exact termenul de rău platnic?

Biroul de Credit este o instituție privată care deține întreg istoricul de plată al persoanelor fizice și juridice care au făcut cel puțin un împrumut bancar sau care au de plătit rate pentru asigurări sau pentru produse luate în leasing.

Pe scurt, Biroul de Credit deține o baza de date cu toate persoanele și firmele care au încheiat un contract de credit. Aceste informații pot fi văzute de orice instituție finaciară bancară și nebancară.

De obicei, se apelează la această bază de date când se solicită un împrumut, cu scopul de a se verifica dacă persoana sau compania respectivă sunt sau au fost pe lista de rău platnici.

Atunci când efectuezi un împrumut bancar, pentru a-l înapoia, va trebui să plătești lunar, la o dată exactă, o anumită suma care se numește rată. Dacă se întâmplă să intarzii vreodată cu plata acestei rate bancare sau dacă și mai rău, nu o plătești deloc într-o lună, acest lucru te va face să intri pe lista de rău platnici.

Aplică Acum!

Ce face mai exact Biroul de Credite?

Pe lângă istoricul pe care îl stochează Biroul de Credit, acesta oferă și un sistem de scoring, care evaluează fiecare client și îi oferă o notă în funcție de istoricul de plată. În momentul în care soliciți un împrumut la o anumită bancă, aceasta verifică imediat în baza de date a Biroului de Credit pentru a vedea dacă te califici sau nu pentru obținerea finanțării respective.

Astfel, e destul de complicat să obții un credit pentru rău platnici, dacă ești în Biroul de Credite, dar nu imposibil.

Mult mai ușor ar fi să ieși de pe lista de rău platnici. Însă pentru acest lucru trebuie să plătești toate restanțele și să aștepți patru ani de la ultima plată făcută. Știu, este destul de mult timp și tu ai nevoie de bani chiar acum.

Așa că, în continuare vom discuta concret…

credite pentru rau platnici onlineAplică Acum!

Cum poți obține un credit pentru rău platnici?

Dacă ai avut doar o mică întârziere a plății, dar în următoarele 6 luni ai platit la timp, acest lucru te poate face să ieși de pe lista de rău platnici.

În general, obținerea unui credit, pentru rău platnici este foarte complicată, mai ales dacă vrei să o faci singur.

Din această cauză, în momentul în care ți s-a pus „eticheta” de rău platnic, se recomandă să apelezi la un intermediar de credite.

În loc să stai tu pe drumuri de la o bancă la alta, acesta o va face în locul tău și te va ține la curent cu evoluția lucrurilor.

În același timp, un intermediar de credite deține și mult mai multe informații, cunoștințe, dar și experiență, în domeniul bancar. Acest lucru va crește, bineînțeles, șansele de succes.

Este foarte ușor să apelezi la un intermediar care se ocupă de tine și te ajută să obții un credit.

Completează formularul de mai jos și haide să stăm de vorbă. Vom încerca împreună să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

MenuClose

Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro