Fără titlu

Cum Să-ți Iei Credit Ipotecar Dacă Ești În Biroul De Credit Test

Nu puține sunt persoanele care forțate fiind de situație au întârziat cu plata creditelor, însă, au nevoie să facă o refinanțare sau să ia un nou credit. Însă, este posibil pentru rău platnici să ia un credit ipotecar? Poate îți dorești deja să te muți la casa ta, săturat fiind de chirie și să împarți spațiul cu alții.

Și aici adevărul este că, puțini sunt cei care dispun de suficienți bani pentru a achiziționa un apartament sau o casă cu bani cash; majoritatea apelează la un credit ipotecar. Iar, dacă te gândești să-ți iei un credit ipotecar și știi că ești rău platnic, situația se complică. Cel puțin, în viziunea băncilor.

În continuarea articolului vei afla dacă, în mod normal se acordă credite ipotecare pentru rău platnici și dacă da, în ce condiții poți obține un astfel de produs bancar.

Aplică Acum!

Nu se acordă credite ipotecare pentru rău platnici: mit sau realitate?

Dacă ai ajuns să citești acest articol, cel mai probabil te afli în situația în care ai întârziat cu plata unui credit, dar tot îți dorești ca tot omul să îți iei o casă. Trebuie să te avertizez că băncile nu oferă cu încredere credite ipotecare rău platnicilor.

Desigur, există anumite situații. De exemplu, dacă abia ai început să întârzii cu plata ratelor, mai există bănci care îți pot acorda un credit, deoarece nu ești încă încadrat ca rău platnic.

Dacă ai ajuns deja în vizorul Biroului de Credit ca rău platnic, instituția care ține evidența tuturor creditelor și a cardurilor de credit pe care o persoană le deține, situația se complică.

Tot la Biroul de Credit se află și încercările de a obține un credit, astfel că dacă ești rău platnic, sfatul nostru este să apelezi la ajutorul unui intermediar de credite care să îți studieze în primă instanță situația.

Dacă totuși nu te afli în situația în care să fii pe “panoul de onoare” al Biroului de Credit, trebuie să știi că nu orice întârziere te transformă direct în rău platnic. Poți întârzia câteva zile sau chiar și o lună cu plata ratelor. Ca o regulă generală, chiar dacă se întâmplă să întârzii, este nevoie de cel puțin 6 luni pentru ca banca să te considere din nou bun platnic.

Dacă te afli pe lista rău platnicilor în Biroul de Credite, cu întârzieri destul de mari, trebuie să te asiguri că ai scăpat de buline înainte să aplici pentru un nou credit. Iar în acest sens trebuie să treacă 4 ani de la ultima restanță semnificativă pentru ca acest lucru să se întâmple.

Există și cazuri, puține ce este drept, în care din factori independenți de tine nu ai mai putut plăti o rată. Important aici este să aduci dovezi clare pentru cele susținute. Băncile nu se bazează pe vorbe.

Aplică Acum!

Ce avantaje ai atunci când alegi să lucrezi cu un intermediar de credite pentru obținerea unui credit imobiliar?

1. Primești răspuns la orice întrebare

Un intermediar de credite îți va oferi continuu consultanță și îți va explica fiecare pas pe larg. Desigur tu nu vei lucra în mod direct cu banca, ci consultantul o va face în locul tău, scăpându-te atât de griji cât și de timp pierdut.

2. Lasă un expert să își facă treaba

Fiecare este stăpân pe domeniul său de activitate. Un intermediar de credite este expert în domeniul creditelor și îți va facilita obținerea unuia mult mai ușor decât dacă ai face tu asta singur. El cunoaște procedurile băncilor și ce are de făcut pentru a obține un credit.

3. Serviciul este gratuit

Probabil te gândești că așa ceva nu există. Ce serviciu nu se plătește? Ei bine, un intermediar de credite nu îți va cere, în marea majoritate a cazurilor, bani deoarece el are parteneriate cu băncile și este plătit tot de acestea.

4. Poți uita de calcule

Nu vei fi nevoit să faci niciun calcul cât timp colaborezi cu un intermediar de credite. Tot ce trebuie să faci este să îi dai actele de care are nevoie și de acolo tu poți sta liniștit.

5. Vei avea alături un adevărat camarad

Acest lucru este posibil tot datorită experienței sale, desigur. Un intermediar de credite te va preveni cu privire la orice punct din contractul dezvoltatorului imobiliar sau al agenției imobiliare de unde dorești să îți achiziționezi viitorul imobil.

Credit ipotecar pentru rău platnici:

 

Cea mai importantă concluzie este să nu uiți că nu trebuie să te îndatorezi mai mult decât poți duce. Dacă te-ai regăsit într-una din situațiile expuse mai sus, și totuși vrei să aplici pentru un credit ipotecar, apelează la ajutorul unui intermediar de credite în prima fază. Acesta va studia situația ta minuțios și îți va face cele mai bune recomandări.

Orice este posibil atunci când ai oamenii potriviți alături!

 

Află dacă poți aplica pentru un credit ipotecar! Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro,