Cum Poți Obține Un Împrumut Cu Istoric Negativ

Te știi ca figurând cu istoric negativ în Biroul de Credit dar ai nevoie urgent de niște bani pentru a putea să ieși din impasul financiar în care ai intrat?

Știi foarte bine că, de cele mai multe ori, a te adresa direct băncii pentru obținerea unui nou împrumut nu are sorți de izbândă?

Ai încercat deja să te împrumuți la rude sau la colegii de muncă, dar fară succes?

Nu te întrista. Există soluții pentru a obține banii doriți. Iar pașii pe care îi ai de făcut în acest sens sunt simpli și ușor de urmat.

În rândurile următoare îți voi prezenta pe rând variantele pe care le ai la dispoziție pentru a obține un împrumut chiar dacă ai istoric negativ în acest moment.  

imprumut istoric negativ

Împrumut bancar pentru cei cu istoric negativ 

  Biroul de credit este un registru online în care se regăsesc cumulate date de la toate băncile și IFN-urile, cu privire la comportamentul de plată al clienților acestora. 

  Așadar, de fiecare dată când o persoană devine “rău platnic” este adăugată automat în Biroul de Credit. Drept urmare al faptului că numele acestei persoane figurează aici, nici celelalte bănci sau IFN-uri nu îi vor mai acorda credit acelei persoane.

  Însă, dacă îți dorești neapărat să obții împrumut de la bancă sau de la un IFN și nu din altă parte, află că există posibilitatea ștergerii istoricului negativ din Biroul de Credit. Astfel, profilul tău va putea fi eligibil pentru un nou credit. Important de menționat este că, acest lucru nu este "nemaivăzut" sau "nemaiauzit". Iar dacă apelezi la o echipă cu experiență în domeniul creditelor bancare, ea va ști exact cum să te îndrume pentru ca tu să ieși câștigător din această situație.

  Așadar, aceasta ar fi prima variantă pe care o ai pentru a obține un împrumut, chiar dacă în prima fază, figurezi cu istoric negativ.

  Împrumut nebancar potrivit nevoilor tale

   IFN-urile sunt văzute de unii ca un “bau-bau” pe piața creditelor. Însă lucrurile nu stau chiar așa. 

   Mai mult decât atât. Odată ce începi să te informezi vei vedea că există și instituții financiare nebancare ale căror condiții sunt mai mult decât de bun simț. Iar odată îndeplinite aceste condiții intri rapid în posesia împrumutului dorit.

   Fără alergături. Fără stat la cozi. Fără timp pierdut de pomană, completând formulare peste formulare.

   Multe IFN-uri îți oferă posibilitatea de a aplica din confortul propriului cămin pentru creditul de nevoi personale sau cardul de credit dorit.

   Iar obținerea împrumutului nu este mereu legată de inregistrarea în Biroul de Credit. Totuși, cum spuneam și mai sus, niște condiții de bun simț trebuie îndeplinite, pentru ca, instituția financiară care te împrumută să se asigure că tu ai posibilitatea să dai banii luați cu împrumut înapoi.

   Amiteam are peste un deceniu vechime pe piața de intermediere bancară și nebancară. Așadar, colaborăm cu bănci dar și cu IFN-uri. Și mai mult decât atât. Datorită volumului mare de clienți pe care îl ajutăm lunar, instituțiile financiare bancare și nebancare cu care colaborăm ne dau acces la oferte preferențiale. Așadar, apelând la noi, tu obții o ofertă mult mai bună decât dacă te-ai duce de unul singur la bancă sau IFN-ul respectiv să soliciți un credit.

   Te întrebi ce ar fi mai bine pentru tine? Să încerci ștergerea din Biroul de credit și să mergi iar pe "mâna băncii" pentru obținerea creditului dorit sau să apelezi de această dată la un IFN? Consultanții noștri iscusiți, te pot ajuta să găsești cea mai bună variantă pentru situația ta și apoi îți pot oferi pas cu pas și îndrumarea de care ai nevoie pentru ca tu să obții împrumutul dorit fară prea mult stres sau bătăi de cap. Contactează-ne, completând formularul de mai jos și un consultant Amiteam te va suna în cel mai scurt timp pentru a discuta despre situația financiară în care te afli și ce variante ai la îndemână.

   Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

   Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro

   REGISTER YOUR SPOT NOW

   Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

   We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

   Close