GHID UTIL: Refinanțarea Creditelor Cu Întârzieri

Ai unul sau mai multe credite și ai întârziat cu plata ratelor lunare?

Prețurile continuă să scadă în timp ce salariul tău rămâne pe loc și simți că pur și simplu nu mai faci față cheltuielilor de la o lună la alta?

Ca soluție general recomandată știi că refinanțarea este cea mai bună variantă.

Însă stai și te întrebi: este posibilă refinanțarea creditelor cu întârzieri?

Și dacă nu... Ce alte variante ai mai avea pentru a lua un nou împrumut și a ieși din impasul financiar în care ai intrat?!

Ei bine, despre asta vom vorbi în continuare...

refinantare credite cu intarzieri

Refinanțarea creditelor cu întârzieri - sfaturi și soluții

  Oricât de simplu ar fi să-ți refinanțezi un credit, situația se complică mult atunci când vorbim de persoanele care au un istoric negativ (al căror profil se află în Biroul de Credit).

  Și dacă, citești acum aceste rânduri, probabil și tu sau o altă persoană apropiată se află în această situație și cauți soluții.

  Însă înainte de a-ți da alte detalii îți voi raspunde la cea mai arzătoare întrebare pe care probabil o ai: mai poți obține refinanțare direct de la bănci?

  Răspunsul este: NU. Există foarte puține bănci care refinanțează credite restante, sau persoane al căror profil are istoric negativ în Biroul de credit.

  Așa cum bine știi și tu (sau dacă nu știai, tocmai ai aflat), condiția esențială pentru a colabora cu o bancă în vederea unei refinanțări este: să nu ai întârzieri.

  Una din soluții poate fi să apelezi la un IFN - o instituție nebancară care să-ți ofere suma de bani de care ai nevoie pentru a "reveni pe linia de plutire" mai rapid și punandu-ți condiții mai ușoare decât cele pe care le-ai avea la bănci.

  Însă, asta implică să stai, să te interesezi, să pierzi timp la cozi sau în apeluri telefonice interminabile în speranța că vei putea alege soluția optimă pentru tine.

  Iar a doua soluție este...

  Să lași Amiteam să facă lucrurile în locul tău.

  Avantajele obținerii unei refinanțări prin Amiteam 

   • - echipa noastră de specialiști are peste 10 ani experiență pe piața creditelor bancare și nebancare. Drept urmare îți putem oferi ușor și rapid fix acea variantă care te avantajează cel mai mult;
   • -beneficiezi de un consultant dedicat care va fi alături de tine pe tot procesul de creditare, tot ce trebuie tu să faci este sa ii oferi informațiile de care are nevoie pentru ca el sa-ți poata gasi oferta potrivita situațiiei tale
   • -așadar vei ști exact ce ai de facut în fiecare moment al procesului de creditare

   Completează formularul de mai jos și haide să stăm de vorbă. Vom încerca împreună să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

   Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

   Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro

   REGISTER YOUR SPOT NOW

   Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

   We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

   Close