Ce Trebuie Să Știi Înainte Să Soliciți Ștergerea Din Biroul De Credit

Te interesează ștergerea din Biroul de Credit? Poate tu, sau o persoană apropiată ați luat un credit la un moment dat și din diverse motive ați ajuns pe lista de rău platnici din Biroul de Credit?

În primul rând, nu te panica. Dacă gândul că nu îți vei mai putea lua niciodată un credit datorită acestei situații nu-ți dă pace, stai fără grijă. Există soluții pentru bunăstarea ta financiară viitoare.

În al doilea rând, vreau să știi că nu suntem aici să te judecăm. Știm foarte bine că, uneori lucrurile nu merg conform planului, poate apar diverse cheltuieli neprevăzute sau anumite evenimente din viața ta, te-au făcut să amâni plățile lunare la un moment dat.

În al 3-lea rând, poate că efectiv nu este vina ta. S-a produs o neînțelegere sau o eroare și numele tău a apărut în Biroul de Credit, fără să ai vreo vină.

Indiferent în care dintre cele 3 situații de mai sus te încadrezi, cum ziceam, nu e un capăt de țară. Avem mai multe soluții pregătite pentru tine și le vom trece în revistă în continuare.

Însă înainte de asta lasă-mă să-ți spun...

  sterge biroul de credit

  Ce este Biroul De Credite?

   Este un registru. În acest registru se regăsesc cumulate date de la toate băncile, cu privire la comportamentul de plată al clienților acestora. 

   Așadar, dacă o persoană figurează ca “rău platnic” și deci este adăugată în Biroul de Credit, nici celelalte bănci nu îi vor mai acorda credit acestei persoane deoarece din punctul lor de vedere, probabilitatea ca această persoană să nu plătească iar este mare; iar acest risc este unul pe care nu vor să și-l asume. 

   Ștergerea din Biroul de Credit

    Aceasta este soluția “extremă” la care oamenii apelează din dorința de a avea un profil curat și a putea să facă în continuare credite la bănci.

    Există posibilitatea de a scăpa de istoricul negativ din Biroul de Credit. În acest sens poți găsi diverse site-uri la o simplă căutare pe Google după “ștege biroul de credit” care îți promit că te ajută să faci cererea de ștergere din Biroul de Credit.

    Și de regulă, acest proces este încununat de succes, mai ales dacă, ai fost notat ilegal sau dintr-o eroare umană.

    Însă este bine să știi de la bun început că există și cazuri în care ștergerea datelor negative din Biroul de Credit nu este posibilă.

    Fiecare caz în parte este diferit. Consultanții noștri, cu o experiență vastă pe piața de intermediere a creditelor bancare, îți stau la dispoziție cu sfaturi și îndrumări, consiliindu-te pentru ca tu să iei cea mai bună decizie.

    Apelarea la un IFN

     IFN-urile sunt văzute ca un “bau-bau” pe piața creditelor. Însă lucrurile nu stau chiar așa. 

     Odată ce începi să te informezi vei vedea că există și instituții financiare nebancare ale căror oferte “se bat” cu cele ale băncilor, în termeni de competitivitate, sau chiar există situații în care ofertele IFN-urilor sunt mai avantajoase decât cele ale băncilor.

     AmiTeam este un broker cu peste un deceniu vechime pe piața de intermediere bancară. Colaborăm cu bănci dar și cu IFN-uri și datorită volumului mare de clienți pe care îl ajutăm lunar, putem negocia oferte preferențiale pentru clienții noștri – oferte pe care tu nu le-ai putea obține dacă te-ai duce pe cont propriu să obții împrumutul dorit.

     Portofoliul nostru de servicii financiare se dezvoltă constant, din dorința de a veni cu soluții potrivite situației fiecărui client de-al nostru. De aceea, te sfătuim să ne contactezi, completând formularul de mai jos. Un consultant Amiteam te va suna în cel mai scurt timp și împreună veți discuta situația financiară în care te afli și vei primi cele mai bune variante pe care le ai la îndemână.
     Copyright © Ami Team.  Toate Drepturile Rezervate.

     Contact: AMI-GO Servicii Financiare SRL str Turturelelor nr 50, et 3, ap 6, sector 3 Bucuresti, e-mail: contact@amiteam.ro,

     REGISTER YOUR SPOT NOW

     Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

     We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

     Close